30 Temmuz 2014 Çarşamba

Tarih Olmaya Yüz Tutan Köy Fırınları..


Köy meydanlarını mis gibi çörek kokularının sardığı günler geride kalmak üzere bir zamanlar köyümüzün meydanında şenlik havasında gerçekleşen fırında çörek pişirme artık tarih oldu. Diğer köylerden alınan bu görüntüye iç çekmemek mümkün değil.





24 Temmuz 2014 Perşembe

KARAGÖL SEYİR TERASI 2014

Açılışı gerçekleştirilen Karagöl Seyir Terasında Sayın Mehmet Ali ŞAHİN, İlçe Kaymakamı Bahattin ÇELİK, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı BEŞEL, İl Genel Meclis Üyelerimiz Muharrem ÖTER, Recep BAŞDAĞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet UZUN ve çok sayıda vatandaşlarımızın katılımları ile Seyir Terasını gezen Sayın Şahin,  çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından Karagöl’den ayrıldı.






KARABÜK MİLLETVEKİLİMİZ SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN ÇUKUR KÖYÜ' NDE İFTAR YEMEĞİ VERDİ.

Çukur Köyünde düzenlenen iftar yemeğinde  Karabük Milletvekili Sayın Mehmet Ali ŞAHİN, İlçe Kaymakamı Bahattin ÇELİK, Orman Bölge Müdürü hmet Sırrı BEŞEL, İl Genel Meclis Üyelerimiz Muharrem ÖTER, Recep BAŞDAĞ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet UZUN ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğinde  Halkımızla sohbet eden Sayın Şahin sorunlar ve çalışmalar hakkında bilgi almasının ardından programdan ayrıldı.
20.07.2014